PEYNİR TATLISI
PEYNİR TATLISI

PEYNİR TATLISI

Fiyat : ₺86,51(KDV Dahil)
İndirimli : ₺65,00(KDV Dahil)

Balıkesir’in meşhur peynir tatlısı şimdi senin mutfağında – şerbetlenmeye hazır haliyle!

Taze peynirle hazırlanan, taş fırında nar gibi kızartılan bu eşsiz lezzet, Balıkesir’in en sevilen tatlılarından biridir. Şimdi ise şerbetlenmeye hazır formuyla dilediğin anda taptaze bir peynir tatlısı hazırlayabilme kolaylığı sunuyor.

Ürün Özellikleri:

  • Balıkesir’e özgü geleneksel tarifle hazırlanır.

  • İçeriğinde taze lor peyniri kullanılır. Bu sayede kendine has hafif tuzlu ve yoğun aromalı bir tat sunar.

  • Taş fırında pişirilerek kızartılır. Dışı kıtır, içi yumuşacık olur.

  • Şerbetsiz olarak gönderilir. Böylece tazeliğini ve dokusunu korur.

  • El yapımıdır, katkı maddesi ve koruyucu içermez.

  • Yanında şerbet tarifiyle birlikte gönderilir. Kendi damak tadına göre az veya bol şerbetle hazırlayabilirsin.

Kullanım ve Saklama:

  • Şerbet sıcak, tatlı ise soğuk olacak şekilde dökülmelidir.

  • Şerbetlendikten sonra 1 saat kadar dinlendirilmesi önerilir.

  • Serin yerde 3-4 gün; buzdolabında 5-6 güne kadar muhafaza edilebilir.

  • Dondurularak da saklanabilir. Tüketmeden önce çözdürüp şerbetlenmesi yeterlidir.

:
İçindekiler: Peynir, yumurta, irmik,buğday şeker, kabartma tozu (sodyum bikarbonat)
Hazırlanışı: 1kg seker 1,25 kg su tencereye konulur. Şeker erimeye başlayınca 1 paket HANIMAGA PEYNİR TATLISI üzerine eklenir. Arasıra karıştırılarak 15-20 dakika kaynatılır. Soğuduktan sonra servis yapılır. Kaymak veya tahin ile ikram edebilirsiniz. AFİYET OLSUN...
Ingredients:Cheese, eggs, semolina, whole wheat flour, sugar, baking soda
Preparation:Put 1 kg sugar to 1,25 lt hot water in the pot. When sugar starts to dissolve, add HANIMAĞA PEYNİR TATLISI on. Stir slowly and let it boil for 15-20 mins. Serve after cooling down. You may serve with cream or sesame seeds. Bon appetit!
inhalt: Gries, Këse, El, Natron, Whelzenmehl und Trinkwasser.
Zubereitun: 1kg Zunker in 1 liter Trinkwasser einrühren und auf mittlerer Hitze unter gelegenlichem Rühren zum Kochen bringen. Den Inhalt der Packung in dem Zuckersirup geben und 10-15 Minuten auf kleiner Hitze weiterkocher bis das HANIMAGA Dessert den Sirup völling aufgesaugt hat. Nach Erkalten je nach Belieben mit Kokosraspeln oder sahne servieren.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR