KEMALPAŞA  TATLISI
KEMALPAŞA  TATLISI
KEMALPAŞA  TATLISI

KEMALPAŞA TATLISI

Fiyat : ₺86,51(KDV Dahil)
İndirimli : ₺65,00(KDV Dahil)

Yöresinden gelen gerçek lezzet! Şerbetini sen hazırla, tazeliğiyle afiyetle tadını çıkar!

Balıkesir’in meşhur Kemalpaşa ilçesinden adını alan bu geleneksel tatlı, şimdi şerbetlenmeye hazır haliyle sofralarınıza geliyor. Dışı hafif sert, içi yumuşacık olan bu tatlı, şerbetle buluştuğunda tam kıvamında bir lezzete dönüşür.

Ürün Özellikleri:

  • Balıkesir’e özgü orijinal tarifle üretilmiştir.

  • Şerbetsiz olarak gönderilir. Tazeliğini korur, şerbetini dilediğiniz zaman dökerek hazırlayabilirsiniz.

  • El yapımıdır ve günlük olarak üretilir.

  • İnce gözenekli yapısıyla şerbeti dengeli bir şekilde emer.

  • Katkı maddesi, aroma verici ya da koruyucu içermez.

  • Kendine özel dokusuyla hem sıcak hem de soğuk tüketime uygundur.

  • Yanında ideal şerbet tarifiyle birlikte gönderilir.

Kullanım ve Saklama Bilgileri:

  • Şerbetleme önerisi: Şerbet sıcak, tatlı soğuk olmalıdır.

  • Şerbetlendikten sonra 1-2 saat dinlendirilerek servis edilmesi önerilir.

  • Serin ve kuru yerde 3-4 gün; buzdolabında 5-6 güne kadar tazeliğini korur.

  • Derin dondurucuda saklanabilir. Tüketmeden önce çözdürüp şerbetleyebilirsiniz.

:
Hanımağa Kemalpaşa Tatlısı 140 g'dır.
Kemalpaşa Tatlısında tazelik her zaman ön plandadır.
Tatlımız günlük sütten elde edilmiş tuzsuz peynir, irmik, yumurta ve un ile üretilir.
Malzemeler özel tarifimize uygun olarak bir araya getirilir ve Kemalpaşa Tatlısının hamuru elde edilir. 
El değmeden hazırlanan hamurun ilk pişimi yapılır. Ardından dinlenmeye bırakılır.
Kemalpaşa Tatlısı modern fırınlarda tekrardan fırınlanarak bütün neminden arındırılır.
Gevrek bir kıvama gelen Kemalpaşa tatlısı paketlenir.
İçerisindeki bütün nem alınmış olan tatlımız Türkiye’nin dört bir yanına gönderime hazır hale gelir.
Kemalpaşa tatlısı elinize ulaştıktan sonra paket arkasındaki tarifi okuyarak hızlıca hazır hale getirebilirsiniz. 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR