KALBURABASTI TATLISI
KALBURABASTI TATLISI

KALBURABASTI TATLISI

Fiyat : ₺100,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺65,00(KDV Dahil)

Yöresinden geleneksel lezzet, şerbetiyle senin dokunuşunla tamamlanır!

Balıkesir mutfağının köklü tatlılarından biri olan kaburabastı, şimdi şerbetlenmeye hazır haliyle kapında! Özenle yoğrulan hamuru ve taş fırında pişirilen geleneksel tarifiyle, bu lezzetli tatlıyı dilediğin şerbet oranıyla hazırlayabilirsin.

 

Ürün Özellikleri:

  • Balıkesir yöresine özgü geleneksel tarifle hazırlanır.

  • Şerbetsiz olarak gönderilir. Böylece tazeliğini ve kıtırlığını korur.

  • El yapımı ve günlük üretimdir. Her biri ustalıkla hazırlanır.

  • İnce kıtır dış yapısı ve şerbetle birleşince yumuşayan iç dokusuyla dengeli bir tatlı deneyimi sunar.

  • Katkı maddesi ve koruyucu içermez.

  • Yanında ideal şerbet tarifiyle birlikte gönderilir.

Kullanım ve Saklama:

 

  • Şerbet sıcak, tatlı soğuk olacak şekilde dökülmelidir.

  • Şerbetlendikten sonra en az 1 saat dinlendirilmesi önerilir.

  • Serin ve kuru ortamda 3-4 gün; buzdolabında 5 güne kadar saklanabilir.

  • Dondurularak da muhafaza edilebilir. Tüketmeden önce çözdürüp şerbetleyebilirsiniz.

 

:

İçindekiler: Buğday unu, şeker, margarin, yumurta, kabartma tozu (sodyum bikarbonat)
Ingredients: Wheat flour, sugar, margarine, egg, baking powder (sodyum bicarbonate)
Inhalt: Weizenmehi, zuker, margarine, et, backpulver (natriumbicarbonat)

Rutubetsiz yerde saklayınız
Keep it a damp free place
An frokenen Orten Lagern.

Kullanım Bilgisi: 500ml su 400gr şekerle kaynatılarak şerbet yapılır,
Ilik olarak kalburabastinin üzerine dökülür. Yarım saat sonra servis yapılır
Preparation: Prepare a syrup with 500ml drinking water and 400gr sugar pour
syrup Kalburabast while syrup is warm. Serve it after half an hour.
Zubereitung: 500ml wasser mit 400g Zuker zum kochen bringen.
Den lauwarmen Zuckersirup über die Kalburabasti
giessen. Halbe Stunde spaeter servieren

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR