Yöresinden geleneksel lezzet, şerbetiyle senin dokunuşunla tamamlanır!
Balıkesir mutfağının köklü tatlılarından biri olan kaburabastı, şimdi şerbetlenmeye hazır haliyle kapında! Özenle yoğrulan hamuru ve taş fırında pişirilen geleneksel tarifiyle, bu lezzetli tatlıyı dilediğin şerbet oranıyla hazırlayabilirsin.
Balıkesir yöresine özgü geleneksel tarifle hazırlanır.
Şerbetsiz olarak gönderilir. Böylece tazeliğini ve kıtırlığını korur.
El yapımı ve günlük üretimdir. Her biri ustalıkla hazırlanır.
İnce kıtır dış yapısı ve şerbetle birleşince yumuşayan iç dokusuyla dengeli bir tatlı deneyimi sunar.
Katkı maddesi ve koruyucu içermez.
Yanında ideal şerbet tarifiyle birlikte gönderilir.
Şerbet sıcak, tatlı soğuk olacak şekilde dökülmelidir.
Şerbetlendikten sonra en az 1 saat dinlendirilmesi önerilir.
Serin ve kuru ortamda 3-4 gün; buzdolabında 5 güne kadar saklanabilir.
Dondurularak da muhafaza edilebilir. Tüketmeden önce çözdürüp şerbetleyebilirsiniz.
İçindekiler: Buğday unu, şeker, margarin, yumurta, kabartma tozu (sodyum bikarbonat) Ingredients: Wheat flour, sugar, margarine, egg, baking powder (sodyum bicarbonate) Inhalt: Weizenmehi, zuker, margarine, et, backpulver (natriumbicarbonat)
Rutubetsiz yerde saklayınız Keep it a damp free place An frokenen Orten Lagern.
Kullanım Bilgisi: 500ml su 400gr şekerle kaynatılarak şerbet yapılır, Ilik olarak kalburabastinin üzerine dökülür. Yarım saat sonra servis yapılır Preparation: Prepare a syrup with 500ml drinking water and 400gr sugar pour syrup Kalburabast while syrup is warm. Serve it after half an hour. Zubereitung: 500ml wasser mit 400g Zuker zum kochen bringen. Den lauwarmen Zuckersirup über die Kalburabasti giessen. Halbe Stunde spaeter servieren
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.