Ekmek Kadayıfı
Ekmek Kadayıfı

Ekmek Kadayıfı

Fiyat : ₺99,00(KDV Dahil)

 

 

:

Kuru Ekmek Kadayıfı Nasıl Yapılır ?  Nasıl Şerbetlenir ?  

  1. Kuru kadayıfınızı paketten çıkararak 20 cm çapında bir tepsiye alın
  2. İki tarafına ılık su serperek, kuru kadayıfın yumuşamasını ve açılmasını sağlayın ( Sert olursa şerbeti çekmez)
  3. Yeterli suyu aldıktan ve genişledikten sonra bezle veya havluyla kadayıfa hafif bastırarak fazla suyunu çektirin
  4. Şerbet ölçüsü 800g toz şeker, 1 litre su.
  5. Tepsiyi kısık ateşte ocağa alıp , kepçeyle şerbetimizi kadayıfa ağır ağır döküyoruz.
  6. Yaklaşık 20-25 dakika tepsideki şerbeti üzerine dökerek iyice yediriyoruz. Ve servise hazır hale geliyor.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR